Nelis Jacht- & Klimaatservice

Voor Pleziervaart: Onderhoud en reparaties aan Motoren en technische onderdelen. Levering en installatie van Airco's & Zonnepanelen. ScubaduikenWelkom op onze website

** Deze website is nog in opbouw **

Of het nu gaat om reparatie van dieselmotoren en koppelingen of dat er iets aan de elektra aan boord schort, ik kan het allemaal oplossen! 


En mocht het defect onder de waterlijn aan de buitenkant van uw schip zitten? Iets in de schroef of zo? Geen probleem! Dan trek ik gewoon mijn duikspullen aan en ga met mijn luchtfles onderwater te werk.


Wilt u uw vaarplezier vergroten door ‘s zomers wat koelte en ‘s winters wat warmte aan boord te krijgen? Bij mij bent u aan het juiste adres voor een Airconditioning!


Wilt u uw accu’s een extra boost kunnen geven en stroom gebruiken zonder van de wal-stroom of uw vaar-uren afhankelijk te zijn? Dan installeer ik een Victron Zonnepanelen (set) voor u. 


Of heeft u een plezierjacht dat moet worden overgevaren naar een andere locatie en kunt of durft u dit niet zelf? Ik heb Klein en Groot vaarbewijs en veel vaar ervaring. Ik help u graag! 


U ziet het, ik ben van alle markten thuis en help u graag om uw vaarplezier te vergroten!